Mi a természetes növényi kivonat?

Számos különböző fajtanövényi kivonatok. Ezeknek a termékeknek a kínálata és kereslete az évvel és a különböző piaci tényezőkkel változik, és a kereslet és a kínálat egyensúlyhiánya időről időre bekövetkezik. 1. A termékkínálat hatása; A mezőgazdaság és az erdészeti termékek nyersanyagai miatt a növényi kivonatok iparát könnyen befolyásolhatják olyan tényezők, mint az időjárás, a növénybetegségek és a rovarkártevők, az ültetési terület, a nyersanyag beszerzési árának száma és a különböző évek ingadoznak, a nyersanyagár-ingadozások ára természetes növényi kivonatokat termel, a termelés bizonyos fokú változással, piaci kínálattal és keresleti egyensúlykülönbséggel jár.


2. A piaci kereslet hatása; A legtöbb termelő vállalkozások csak korlátozott megértése a tengerentúli piaci kereslet, és nem rendelkezik tudományos és hosszú távú pontos megítélése a piaci kereslet. Ha egy bizonyos termék piaci kereslete jó, a rövid kínálat és a rövid kínálat piaci egyensúlyhiánya rövid távon bekövetkezik. A piaci információk terjedésével azonban számos vállalkozás rohanni fog a termelés megismétlése érdekében, ami a termékek túlkínálatát eredményezi.

plant extracts for sale

Természetes növényi kivonatok termék megfékezte a rák és a hatása az oxidációs rezisztencia, ez elsősorban a szerepe a növényi kivonatok is, mint például a rák elleni küzdelem, hogy használja a zöld tea kivonat korlátozhatja a rákos sejteket, hogy a "lokalizáció", hogy a rák kezelésére és prognózisa a munka viszonylag egyszerű, oxidációs ellenállás, hogy használja a mechanizmus a növényi kivonatok, hogy távolítsa el a szabad gyökök, hogy elérte a magas szintű oxidációs redukció csökkentése , szabad gyökök, hogy megszüntesse a radikális láncreakció, elérni a célt, takarítás szabad gyökök.


© Baoji Herbest Bio-Tech Co., Ltd.