Baoji Herbest Bio-Tech Co., Ltd. Bizottság-hoz felszerelt magas minőségű ritka phytochemicals és származékai R&D célokra, nagy tisztaságú gyógyszerészeti összetevők szétválasztása és tisztítás technológiai megoldások nyújtására szakosodott, és a fejlett-ba egy magas-tech cég, amely integrálja a kutatás, a termelés és a szolgáltatások, a nagy teljesítményű szétválasztása és a tisztítás természetes gyógyszergyártó összetevőt és a hagyományos kínai orvoslás referenciaanyagot.

Herbest


Herbest bizonyította lab, a szétválasztás és a tisztítás természetes termékek, mint például a szaponinok, flavonoidok és alkaloidok, számos célzás: a struktúra jellegét meghatározza-ból a fő hatóanyaga, a hagyományos kínai orvoslás és a természetes gyógynövények. A le a polcról vegyületek Liberary gyűjteménye több mint 3000 magas tiszta természetes termékek izolált gyógynövények. Minimum90 %-os tisztaság; Átlagos 98 %, hogy széles körben használják a kínai gyógynövény kivonat elemzés minőségének értékelését a fenti tartalom, kutatási biológiai aktivitás, válogatott új kábítószer-vegyületek, és élelmiszer vagy táplálék-kiegészítők, stb.


Büchi Sepacore MPLC system500LReflux Extraction Concentrator


Specializáció segít bennünket, hogy a R&D folyamat hatékonyabb és megbízhatóbb termékeinek, és lehetővé teszik a gyors szétválasztása és a tisztítás a nagy tisztaságú gyógyszerészeti összetevőként kezdve formában mg-szintű kg-szintre. A letelepedés első napjától kezdődően Herbest szentelt így a technológiai platform, a szétválasztás és a tisztítás a gyógyszergyártó összetevőt, erősebb és szorosabb, hogy tökéletes, és hogy maga Kína legnagyobb R&D szállító aktív Hozzávalók a kínai gyógynövények és referenciaanyagot.


Agilent ISQ EC Mass SpectrometerDSC_0084

HERBEST kutatási berendezések:

Agilent 400 MHz NMR spektrométer

Agilent ISQ EK tömegspektrométer

ThermoFISHER ISQ EK tömegspektrométer tömegspektrométerek

Vizek 2535,2555 sorozat HPLC rendszer, j. Büchi Sepacore MPLC rendszer és Agilent 1200 sorozat HPLC rendszer. Ipari dinamikus tengelyirányú tömörítés 200 DAC oszlop

500LReflux extrakciós sűrítő

Vizek ACQUITY UPLC I-osztályú 2695,2996, Agilent-GC7890B...


Agilent 1200 series HPLC system


© Baoji Herbest Bio-Tech Co., Ltd.